tiistai 25. joulukuuta 2012

Tunnustus


Erjan lukupäiväkirja pisti tulemaan tunnustusta allekirjoittaneen suuntaan. Näitä tulee harvoin blogini suuntaan joten kiitos Erjalle. Tunnustuksen luonteeseen kuuluu seuraavat asiat: 

1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Jakaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa heille tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Ensimmäinen kohta on siis kuitattu ja  loikataan suoraan kohtaan neljä. Asun Etelä-Suomessa tarkemmin Hyvinkäällä. Perheeseen kuuluu vaimo ja tytär. Teen päivätyökseni konsultin töitä epäseksikkäällä IT-alalla keski-eurooppalaiselle yritykselle. Pieni blogini on minulle rentoutumisväline ja kanava jakaa hyviä lukukokemuksia muiden kanssa. Samalla yritän jotenkin kehittyä kirjoittajana.

Lukukokemukseni pyrin haalimaan mahdollisimman laajalta alueelta ja yleensä parhaat kirjat löytyvät valtavirran sivupoluilta. Jos katsoo kirjailijalistaustani niin sieltä nousee genreinä esille mm. science fiction, fantasia ja muu fiktiivinen kirjallisuus. Toisella puolella möllöttää välillä pölyinen historia - jota jaksaa aina lukea. Itse asiassa historiaan liittyvät kirjat alkavat olemaan enemmistönä kirjahyllyssäni. Unohtamatta englanninkielistä kirjallisuutta joka on lisääntynyt kirjahyllyssäni kuin varkain.

Lukijana yksi helmasynneistäni on hidas lukuvauhti. Välillä lueskelen blogeja joissa immeiset tuntuu lukevan kymmenen kirjaa viikossa, itselläni menee n yksi kirja kuukaudessa :(. Tahtia olen yrittänyt parantaa. Tällä hetkellä tahtia vaan hidastaa ammattikirjallisuus, työhön liittyvä opiskelu tuntuu alasta johtuen olevan loputonta...

Siinä oli nyt jotain "satunnaista asiaa" itsestäni/Artsista.

Lykin tämän samaisen tunnustuksen alla oleville blogeille. Jokken ja Kaiken voi lukea jo pelkästään sen takia että niiden takana on miehiä (toivottavasti). Meitä on vaan liian vähän täällä kirjallisessa blogiversumissa. Lopunajan lauseet on piristävä dystopiakirjallisuudellaan ja Marjiksen blogia on aina mukava lukea. Sivukirjasto ja Taikakirjaimet ovat allekirjoittaneelle mukava lähde ammentaa uusia lukuvinkkejä. Kiitos kaikille!

Jokken kirjanurkka

Kaiken voi lukea! 

Kirjamielellä

Lopunajan lauseet

Sivukirjasto

Taikakirjaimet 

3 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta. Palaute tulee 1.1.13 bloggaan silloin Atuanin hautaholveista, josta sinä olet ansiokkaasti blogannut.
  Voin vakuuttaa, että Jokken kirjanurkan takana on mies :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset minultakin, ja niinikään myös täältä löytyy mies.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun läksit mukaan leikkiin, Artsi!

  Ja kiitos myös tuosta haastelistastasi, löysin siitä taas uuden blogin seurattavaksi!

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Spammaajat kärsivät kurjan kuoleman.