lauantai 2. tammikuuta 2010

Vuosi 2010: Digitaalinen Tohtori Kevorkian apuun

Viekö yhteisöpalvelut Twittereineen ja Facebookkeineen liikaa aikaasi? Jos tunnet piston sydämessäsi niin nyt on mahdollista pyytää digitaalinen Tohtori Kevorkian apuun. Aloita vuosi 2010 siis puhtaalta pöydältä. Rotterdamilaisen New Media Lab:n luoma palvelu on tarkoitettu niille jotka ovat kyllästyneet yhteisöpalveluihin.Palvelu toimii yksinkertaisesti ja tehokkaasti: Syötä palveluun tietosi Facebookin, MySpacen, Twitterin tai LinkedIn osalta niin palvelu deletoi kaikki ystäväsi, viestit, ja muuttaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niin että et pääse enää kirjautumaan tunnuksillasi palveluihin. The Web 2.0 Suicide Machine on siis digitaalinen tohtori Kevorkian. Esimerkiksi Faceebookin osalta palvelu poistaa ystäväsi yksitellen, poistaa sinut kaikista ryhmistä ja liittää sinut omaan "Social Network Suiciders" -ryhmään mihin voit jättää vielä viimeisen viestisi yhteisöpalvelun universumiin ennen lopullista poistumistasi.

Palvelu ajaa Python scriptiä joka käynnistää selainistunnon ja ajaa automaagisesti halutut yhteisöpalveluprofiilit tyhjäksi. Esimerkkinä video miten Twitter tyhjennetään. Voit jopa seurata virtuaalista itsemurhaasi flash-sovelluksen kautta mikä näyttää mitä profiileillesi tapahtuu.
From the FAQs:

If I start killing my 2.0-self, can I stop the process?
No!

If I start killing my 2.0-self, can YOU stop the process?
No!

What shall I do after I’ve killed myself with the web2.0 suicide machine?
Try calling some friends, take a walk in a park or buy a bottle of wine and start enjoying your real life again. Some Social Suiciders reported that their lives has improved by an approximate average of 25%. Don’t worry, if you feel empty right after you committed suicide. This is a normal reaction which will slowly fade away within the first 24-72 hours.

Mitä hyötyä sitten tästä on? Palvelun mukaan pääset eroon "niistä monista kontakteista joista et todellisuudessa välitä ollenkaan". Jos olet kiinni tiiviisti Twitterissä ja Facebookissa ja sinusta tuntuu että työpäivästäkin lohkeaa iso pala näiden palveluiden kanssa pulaamiseen vapaa-ajasta puhumattakaan, niin pysähdy hetkeksi ja mieti. Mitä kaikkea muuta voisit tehdä sillä ajalla?web 2.0 suicide machine promotion

Lähde: TechCrunch

1 kommentti:

  1. hämmennyin. sitten ilahduin - tämähän on hieno juttu jaettavaksi Facebookissa. sitten totesin, etten avannut Twitteriä koko joululomalla, joten Minulla Ei Ole Ongelmaa ja Voin Lopettaa Koska Tahansa.

    :D parasta.

    VastaaPoista

Sana on vapaa. Spammaajat kärsivät kurjan kuoleman.