lauantai 20. elokuuta 2011

TV-täkyä ensi viikolle

Jos Suomen TV-kanavien tarjonta kyllästyttää niin ainakin Canal Plussan Series-kanavalla alkaa syksyinen kuhina. Ensi viikolla kanavalla alkaa varmasti odotettu True Bloodin 4-tuotantokausi sekä Steven Spielbergin tuottama scifi-sarja Falling Skies. True Bloodin ollessa tuttu varmasti suurimmalle osalle populaatiota niin Falling Skies tarjoaa (Spielbergmäisesti) jännitystä ja perinteistä ihmiskunnan elonjäämiskamppailua ulkoavaruudesta tulleiden miehittäjien ikeen alla. Sarja toiminee lohtuna V-sarjan lopetukseen pettyneille.

3 kommenttia:

 1. Katsoitko Falling Skiesin ensimmäisen jakson? Jos pidit, niin pahoittelen, mutta minusta sarjan aloitusjakso oli suorastaan nolo kliseemäisyydessään. Aivan kuin olisi idea&toteutuksessa palattu 80-luvulle takaisin. Jonkin aikaa meinaan seurata, mutta jos jaksot eivät ensimmäisestä parane, niin saa jäädä.

  VastaaPoista
 2. Joo, katsoin ja eilen tuli toinen osa. Yksi kaverini jo varoitti etukäteen sarjasta. Eppäilen että sarjan elinkaari taitaa jäädä yhteen kauteen, ei tosiaan hirveästi innostanut.. Tuosta scifi-sarjojen toteutusten suhteen luin juuri vähän aikaa sitten kuinka G. Lucas on pähkäilemässä oman tulevan (?) SW TV-sarjansa kanssa ja kertoi että on haastavaa tehdä TV-budjetilla elokuvatasoista efektiä.

  VastaaPoista
 3. Wikipedian mukaan sarja sai jo jatkokauden, joten ilmeisesti katsojia on riittänyt. Ehkäpä meno tästä vielä paranee.

  Samaa Game of Thronesin tuottajat ovat valitelleet budjetin suhteen. Muutamia "suuria" kohtauksia jätettiin pois tai pienennettiin, koska oli vain tietty summa VFX:ään ja sitä haluttiin tuhlata esim. lohareihin.

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Spammaajat kärsivät kurjan kuoleman.